top of page
donna1.jpg

Kampioensclubmatch

en Selectieweekend

Za 15 juni - Zo 16 juni

Camping Boszicht, Priesnitzlaan 4, Laag Soeren.

Op zaterdag 15 juni a.s. houden wij onze Kampioensclubmatch.

Hervé Blasselle FR zal keuren ipv Marlies Werkmeister (DE)
 

Vanaf 10.00 uur beginnen de keuringen.

De keurmeesters zullen zijn: Hervé Blasselle (FR) zal de teven deze dag keuren en Mevr. Renate Chiodi-Walraven
(NL) de reuen. 

U kunt uw hond inschrijven voor de navolgende klassen:

 • Babyklasse, 4-6 maanden

 • Puppyklasse, 6-9 maanden

 • Jeugdklasse, 9-18 maanden

 • Jongehondenklasse, 18-24 maanden

 • Openklasse

 • Gebruikershondenklasse

 • Kampioensklasse

 • Fokkersklasse

 • Veteranenklasse

 • Kennelpresentatie

 • Veteranenparade

Voor deze Kampioensclubmatch mogen wij, zowel bij de teven als bij de reuen, een dubbele CAC en een reserve-CAC uitreiken.

Om 16.00 uur zal in de eindring de plaatsing in de klassen plaatsvinden, uit de winnaars van iedere klasse wordt de beste teef/beste reu gekozen (m.u.v. de baby-/puppenklas), de uitreiking van de BVN trofee (beste in Nederland gefokte briard) en de uitreiking van de Delilah bokaal (beste grijze briard).

Voor zaterdagavond kunt u zich opgeven voor de gezamenlijke maaltijd. Tevens is er de mogelijkheid om met uw Camper/Caravan te komen, en dus te kamperen op het terrein.

Alle voorzieningen zijn aanwezig. U kunt zelf uw plaats reserveren op de camping, via info@campingboszicht.nl. (De overnachtingstarieven zijn de dan geldende tarieven van de camping)

Selectie, Zondag 16 juni

Om 9.00 uur starten de gedragstesters, en om 10.00 uur beginnen de keuringen.

De gedragskeurmeester zal zijn: de heer Patrice Hizembert (Fr)

De keurmeesters morfologie zullen zijn: Hervé Blasselle (FR)  zal de reuen deze dag keuren en Mevr. Renate Chiodi-Walraven (NL) de teven. 

Wanneer uw hond ter Selectie wordt aangeboden dient u er rekening mee te houden dat wanneer de hond ook daadwerkelijk geselecteerd wordt deze selectie alleen geldig is wanneer de Briard Vereniging Nederland in het bezit is van de door hen opgevraagde papieren, nl. de stamboom van uw hond, een HD A en/of B resultaat en de CSNB resultaten (vrij van). U heeft tot 15 augustus a.s. de tijd om de Briard Vereniging Nederland de papieren te doen toekomen. Wanneer wij na deze datum niet in het bezit zijn van de gevraagde papieren van uw hond, wordt de selectie nietig verklaard. 

Voor de selectie geldt dat alleen honden met de kwalificatie “U RS” voor deze titel in aanmerking komen. Honden met de kwalificatie G, ZG of U worden niet terugverwacht in de eindring. Alle honden kunnen zich voor of na de exterieurkeuring melden voor de karaktertest. 

Om 16.00 uur zal in de eindring de selectie plaatsvinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scherm­afbeelding 2024-02-27 om 22.06.03.png

Deelname gezamenlijke maaltijd

Zaterdagavond € 20,- per persoon.

 

Deelnemers kunnen de gehele dag in het restaurant terecht voor eten en drinken.​

 

Tel alle verschuldigde bedragen bij elkaar op en maak het totaalbedrag over naar Briard Vereniging Nederland NL39INGB 0007 8580 64 (BIC: INGBNL2A), o.v.v. Naam eigenaar, Naam hond, NHSB/LOSH/ZB/LOF nummer, en deelname Clubmatch en/of Selectie.

 

LET OP: Wanneer u betaald heeft staat u ingeschreven en ontvangt u van ons een bevestiging.​Uw inschrijving wordt gestuurd naar evenementen@briardvereniging.nl. Wanneer u vragen heeft met betrekking tot deze activiteit stuur dan een mail naar evenementen@briardvereniging.nl.

bottom of page