top of page
donna1.jpg

Kampioensclubmatch

en Selectieweekend

Za 17 juni - Zo 18 juni

DogCenter, Jan Stuversdreef 4 te Kerkwijk

Op zaterdag 17 juni a.s. houden wij onze Kampioensclubmatch.

Vanaf 10.00 uur beginnen de keuringen.

De keurmeesters zullen zijn: de heer J
. Dillies (Fr) en de heer P. Jacoulot (Fr). De heer Dillies zal de teven deze dag keuren, de heer Jacoulot de reuen. 

U kunt uw hond inschrijven voor de navolgende klassen

  • Babyklasse, 4-6 maanden

  • Puppyklasse, 6-9 maanden

  • Jeugdklasse, 9-18 maanden

  • Jongehondenklasse, 18-24 maanden

  • Openklasse

  • Gebruikershondenklasse

  • Kampioensklasse

  • Fokkersklasse

  • Veteranenklasse

Voor deze Kampioensclubmatch mogen wij, zowel bij de teven als bij de reuen, een dubbele CAC en een reserve-CAC uitreiken.

Om 16.00 uur zal in de eindring de plaatsing in de klassen plaatsvinden, uit de winnaars van iedere klasse wordt de beste teef/beste reu gekozen (m.u.v. de baby-/puppenklas), de uitreiking van de BVN trofee (beste in Nederland gefokte briard) en de uitreiking van de Delilah bokaal (beste grijze briard).

Voor zaterdagavond kunt u zich opgeven voor de gezamenlijke maaltijd. Tevens is er de mogelijkheid om met uw Camper/Caravan te komen, en dus te kamperen op het terrein.

Selectie, Zondag 18 juni

Om 9.00 uur starten de gedragstesters, en om 10.00 uur beginnen de keuringen.

De gedragskeurmeester zal zijn: de heer Patrice Hizembert (Fr)

De keurmeesters morfologie zullen zijn: de heer J. Dillies (Fr) en de heer P. Jacoulot (Fr). De heer Dillies zal de reuen deze dag keuren, de heer Jacoulot de teven.

Wanneer uw hond ter Selectie wordt aangeboden dient u er rekening mee te houden dat wanneer de hond ook daadwerkelijk geselecteerd wordt deze selectie alleen geldig is wanneer de Briard Vereniging Nederland in het bezit is van de door hen opgevraagde papieren, nl. de stamboom van uw hond, een HD A en/of B resultaat en de CSNB resultaten (vrij van). U heeft tot 15 augustus a.s. de tijd om de Briard Vereniging Nederland de papieren te doen toekomen. Wanneer wij na deze datum niet in het bezit zijn van de gevraagde papieren van uw hond, wordt de selectie nietig verklaard. 

Voor de selectie geldt dat alleen honden met de kwalificatie “U RS” voor deze titel in aanmerking komen. Honden met de kwalificatie G, ZG of U worden niet terugverwacht in de eindring. Alle honden kunnen zich voor of na de exterieurkeuring melden voor de karaktertest. 

Om 16.00 uur zal in de eindring de selectie plaatsvinden.

Vlak voor deze selectie wordt de bokaal 'Beste resultaat Gedragstest' uitgereikt aan de hond die het beste resultaat heeft behaald, van alle honden, voor de gedragstest.

Tarieven

€ 25,- inschrijfgeld baby's/puppen (tot 9 maanden)
€ 25,- inschrijfgeld veteranenklas
€ 50,- inschrijfgeld overige rubrieken

€ 40,- inschrijfgeld 2e (volwassen) hond 
€ 60,- inschrijfgeld Selectie
(2e hond € 50,-)
€ 20,- inschrijfgeld karaktertest

Camping
€ 7
,50 per nacht per persoon

€ 4,- elektra per dag

De kosten voor het kamperen kunnen betaald worden op de dag van het evenement bij de balie van het Restaurant van DogCenter.

Ontvangst kampeerders, vrijdag 16 juni vanaf 16.00 uur. 

Deelname gezamenlijke maaltijd Zaterdagavon

€ 25,- per persoon

Deelnemers kunnen de gehele dag in het restaurant terecht voor eten en drinken.

Tel alle verschuldigde bedragen bij elkaar op en maak het totaalbedrag over naar Briard Vereniging Nederland NL39INGB 0007 8580 64 (BIC: INGBNL2A), o.v.v. Naam eigenaar, Naam hond, NHSB/LOSH/ZB/LOF nummer, en deelname Clubmatch en/of Selectie

Uw inschrijving wordt gestuurd naar evenementen@briardvereniging.nl. Wanneer u vragen heeft met betrekking tot deze activiteit stuur dan een mail naar evenementen@briardvereniging.nl

bottom of page