Agenda

wandeling Austerlitz
Zondag 25 Maart 2018, 11:00am - 02:00pm
Hits : 213
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wandeling Austerlitz 25 maart 2018

We organiseren een leuke wandeling door de prachtige bossen van Austerlitz waar in het verleden Napoleon en zijn troepen onder anderen de piramide van Austerlitz gebouwd hebben. En u kunt 25 maart 2018 gezellig met ons mee wandelen..

Boswachterij Austerlitz (835 ha) is een prachtig, uitgestrekt losloopgebied waar honden bijna overal het gehele jaar los mogen lopen. De boswachterij is onderdeel van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug-Noord.


Boswachterij Austerlitz is echt zo'n bos waar je op hoopt als je aan een bos denkt .Het heeft een grote variëteit aan loof- en naaldbomen afgewisseld met open plekken en heidevelden.Om 11 uur verzamelen we op de parkeerplaats en staan klaar met een kopje koffie of thee en om 11.30 gaan we van start met een wandeling.

We lopen door het prachtige losloopgebied waar Napoleon zijn sporen heeft achtergelaten en waar onze honden voor het grootste deel van de wandeling lekker los mogen lopen. De wandeling zal ongeveer 2 uur duren.

Wij hopen op mooi weer en een goede opkomst!

Locatie

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats bij de Franse Put (op de Oude Driebergseweg in Woudenberg) de inrit ligt aan de Zeisterweg N224, tegenover de Traayweg

 

De evenementencommissie.
 
 
Locatie Austerlitz