Wandeling Floriade

Zo 12 maart

Start- en eindpunt: volgt nog

Tijd: 10:30 u, aanvang wandeling 11:00 u

233.jpeg

Workshop Detectie

Zo 2 april 2023

Maarsbergen

Workshop Detectie:

Wat is detectie?
Er zijn diverse disciplines binnen het neuswerk. Bij de discipline detectie zoekt de hond naar een verborgen stof of geurbron. De hond loopt hierbij dus niet zoals bij het speuren een spoor uit, maar gaat zelfstandig op zoek naar een verborgen stof. In de praktijk kom je detectiehonden tegen op bijvoorbeeld Schiphol om de bagage van passagiers te doorzoeken op aanwezigheid van bijvoorbeeld verdovende middelen. De laatste tijd is detectietraining onder hondenbezitters erg populair geworden. Het is leuk om te doen en bovendien kunnen mensen al snel thuis aan de slag om de hond te trainen.

Honden zijn dol op zoekspelletjes. Dit is een hele leuke workshop om te doen met je hond. Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden, dit geldt voor zowel het baasje als de hond.

Krista Kamphuis van hondenschool werkenmetjehond.nl zal deze leuke en leerzame workshop verzorgen. Het evenemententeam is aanwezig en zal de koffie en thee verzorgen.

De workshop zal gegeven worden in 2 dagdelen:

's Morgens 9.30- 12.00 uur en 's middags 12-14.30 uur.
Bij ieder dagdeel is het maximaal aantal deelnemers 6 combinaties.

Kosten voor de workshop zijn € 50 per combinatie.

Kosten gezinslid € 5 voor koffie, thee en wat lekkers.

donna1.jpg

Kampioensclubmatch