pup mooi.JPG

Hal 1

Keurmeester: Coby van Kessel

Deelname: € 20,-

Voor de mensen met een jonge Briard is de Jongehondendag hèt moment in het jaar om aan deze dag deel te nemen. Natuurlijk het liefst met uw fokker en de nestgenoten van uw hond, zo mogelijk ook beide ouderdieren. Zeer waarschijnlijk bent u door uw fokker al uitgenodigd.

Voor deze gezellige dag worden Briards, in de leeftijd van 2 tot 24 maanden uitgenodigd. Niet-leden zijn vanzelfsprekend ook zeer welkom. Tijdens de keuring wordt van elke individuele hond het exterieur beoordeeld en kunt u meedoen aan een leuke karaktertest, afgestemd op de leeftijd van de hond.

De exterieurkeuring zal worden gedaan door keurmeester Coby van Kessel.

Prijzen:

Iedere deelnemer krijgt een gepersonaliseerd goed gevuld cadeautje

Iedere deelnemer krijgt een medaille

Een beker voor de beste baby in de leeftijd categorie 2 tot 6 maanden
Een beker voor de beste puppy in de leeftijd categorie 6 tot 9 maanden
Een beker voor de beste jeugdhond in de leeftijd categorie 9 tot 18 maanden
Een beker voor de beste jonge hond in de leeftijd categorie 18 tot 24 maanden

Een beker voor het beste nest in hun eigen leeftijdcategorie (nest vanaf 3 pups)

Een beker voor het beste nest van de dag

DOEDAG

Naast de exterieurkeuring heeft deze dag ook een 'Doe-karakter'. Er worden vele workshops gegeven waar u zich met uw hond voor op kunt geven. Druk op de onderstaande knop voor meer informatie.

€ 10,- miniworkshop detectie
€ 10,- miniworkshop hondenmassage

Maak uw deelnamebedrag (totaalbedrag) zo spoedig mogelijk over naar Briard Vereniging Nederland NL39INGB 0007 8580 64 (BIC: INGB (NL2A), o.v.v. Naam eigenaar, Naam pup (stamboomnaam), NHSB/LOSH/ZB/LOF nummer.

Wanneer u betaald heeft staat u ingeschreven en ontvangt u van ons een bevestiging.

Aanvang: 11 uur

Exterieurkeuring en Doedag

einde dag nestpresentatie

strand 1.JPG

Strandwandeling

Noordwijkerhout

Al vele jaren wandelen wij met veel plezier jaarlijks op het strand bij

Noordwijkerhout

Waarom steeds weer terug naar Noordwijkerhout? Omdat we eigenlijk

geen fijner plekje kunnen vinden waar we met onze vereniging welkom

zijn op het strand en in een strandtent. U bent nog nooit mee geweest?

Probeer het eens, het zal u zeker niet tegenvallen. U bent in ieder geval heel hartelijk welkom! Er zullen misschien ook broertjes of zusjes van uw hond meelopen.

Wij verzamelen om 12.00 bij restaurant 'Nederzandt', gelegen tegen het strand aan, op ongeveer honderd meter van de parkeerplaats af. Om 12.30 uur starten wij onze wandeling. Natuurlijk houden wij rekening met onze jeugdige en oudere viervoeters, zij keren eerder om maar lopen natuurlijk ook langzamer. De mensen die een stevige wandeling willen maken zullen veel gelijkgestemden tegenkomen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 13 november a.s.

het evenemententeam

Zo 13 november