Te verwachten en geboren nesten

Onze vereniging stelt aan een nest meer eisen dan dat de fokker lid is van de vereniging. Deze eisen vindt u terug in ons Fokreglement .
Op deze pagina vindt u informatie over de nesten die verwacht worden/geboren zijn en die voldoen aan ons Fokreglement en reglement pupbemiddeling. Hierbij worden aan de ouderdieren eisen gesteld tav gedrag, gezondheid (o.a. oog- en HD-onderzoek) en exterieur. Tevens heeft de fokker de benodigde info over de combinatie ter boordeling aan de Fokadviescommissie voorgelegd en heeft hiervoor goedkeuring gekregen. In dat geval vermelden wij het te verwachten/geboren nest bij de betreffende fokker. Met het dekaanvraagformulier kan de fokker het nest aanmelden.
Formulier dekaanvraag
Wilt u meer informatie over het fokken en nesten, neem dan gerust contact op met de pupbemiddeling Ingrid Hilhorst, zie verder onder: contact/pupinfo

• Voor onderstaande nesten verleent de vereniging haar goedkeuring.

Vader

GEBOREN

Moeder

Moeder:
Inamorata Pazza Gioia del Bel Pastur
HD A, ECVO vrij, CSNB vrij, EU normale positie

Vader:
Idole Blond van de Hoolhoeve

HD A, ECVO vrij, CSNB vrij, EU normale positie

Fokker:
Van de Hoolhoeve
Yvonne de Vries

Moeder:
Anouk v Marinlodyus
HD A, ECVO vrij, CSNB vrij, EU normale positie, Karaktertest NL

Vader:
Uptown Boy Jesienne Rapsodia

HD A, , CSNB vrij,  EU normale positie, Karaktertest NL, B, Selectie NL, Kampioen Benelux, NL, Lux.

Fokker:
Briardkennel van Marinlodyus
Marlous Hoogenbosch
Arie de Jongstraat 20
2554 RK Den Haag

06 538 138 60

4 reuen en 3 teven

Vader

Verwacht

Moeder
Copyright © 2017 Briard Vereniging Nederland   Erkend door Raad van Beheer.